Фирма alema design е създадена през 1997 г. с предмет на дейност:

  • доставка и монтаж на мебели и аксесоари от водещи италиански производители
  • изработка на цялостни интериорни проекти

Нашата цел е със съчетаването на тези дейности да предложим една комплексна услуга към своите клиенти, с която да им спестим време и средства.

При нас работят архитекти, дизайнери и висококвалифицирани специалисти, които компетентно консултират клиентите при решението на интериора и избора на мебели. Водещото в реализацията на проектите е естетика и практичност, съобразени с вкуса и начина на живот на клиента, а също така и с последните тенденции в съвременния дизайн. Високото качество при извършване монтажа на мебелите се е превърнало в наша запазена марка.

В мебелния салон на alema design са представени продуктите на над 20 водещи италиански фабрики в областта на мебелния дизайн. Целта ни е да предоставим на нашите клиенти разнообразни и уникални решения в модерен и класически стил за цялостното обзавеждане на тяхното жилище.

По време на практиката си, alema design спечели доверието и задоволи желанията на всички свои клиенти, което гарантира нашия успех. За всичко това ние разчитаме и на нашите партньори, дългогодишните контакти с които са базирани на коректност и отговорност.